Tukea ajamiseen

 

• Onko viimeisestä ajokerrasta kulunut syystä tai toisesta aikaa?

» Ajovalmennuksesta saat luotettavaa ja ammattitaitoista tukea ajotaidon palauttamiseen tilanteissa, joissa ajaminen on jäänyt vähemmälle tai jopa kokonaan pois esimerkiksi elämäntilanteen, onnettomuuden tai muun asian johdosta.

Taloudellinen ja autoasi säästävä ajotapa                                                        

• Taloudellinen ajotapa ei säästä pelkästään rahaa ja ympäristöä. Taloudellinen ajotapa luo myös turvallisuutta. Autoilu on useille meistä vain siirtymistä paikasta toiseen. Ajotapa vaikuttaa kuitenkin olennaisesti meidän kaikkien turvallisuuteen ja myös autosi toimivuuteen pitkällä aikavälillä.

» Ajovalmennuksesta saat hyviä vinkkejä taloudelliseen, turvalliseen ja autoasi säästävään ajotapaan

 

Ikäautoilijoille

• Ikääntyminen ei aina tarkoita, että autoilusta on välttämättä pakko luopua. Autoilijan on kuitenkin hyvä tiedostaa ajoissa iän myötä ajamiseen vaikuttavat riskitekijät. Oletko itse ikäautoilija, joka haluaa rehellisen asiantuntevan arvion ajotaidoistaan ja mahdollisuuden vielä kehittyä kuljettajana? Onko lähipiirissäsi kenties iäkkäämpiä tai ikääntyviä henkilöitä , joilla on pinttyneitä ajotapoja ja joiden haluaisit saavan asiantuntevan arvion ajotaidoista?

 

» Ajovalmennuksesta saa hyviä neuvoja turvalliseen ajamiseen ja vinkkejä kuinka ajamisesta voi vanhemmallakin iällä tehdä turvallisempaa.

 

sukat2

 

 

Lahjaksi

• Mietitkö lahjaideaa perheenjäsenelle, sukulaiselle, ystävälle tai ehkä työkaverille, joka on jo pidempään miettinyt ajouran aloittamista uudelleen pitkän tauon jälkeen tai kaipaa muuten ammattilaisen apua selviytyäkseen turvallisesti liikenteessä?

» Ajovalmennus on hyvä lahjaidea ja helppo räätälöidä kuljettajan kokemuksen/tarpeen mukaan.

 

Lähetä yhteydenottopyyntö yhteystiedot sivulla ja kerro kuinka voin auttaa sinua

 

 

(Huomioithan, että ajovalmennukseen osallistuvalla henkilöllä on oltava suomessa voimassa oleva B-luokan ajo-oikeus)